bezrindas.lv
bezrindas.lv
  • Transport
  • Events
  • Gift cards
Log in
New:
Register and use various benefits!
0
0:00
  • Transport
  • Events
  • Gift cards

Communication

Send

“Makss un Morics” picu gatavošanas meistarklase

Venues, times:
Today 0 Tomorrow 0
This week 0
No events available for the selected time period.

Nearest event at

Makss un Morics
25.00 €
Buy
Event "“Makss un Morics” picu gatavošanas meistarklase" organizer: Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "3 REBES"

Pasākuma laikā paredzēts, pirmkārt, nomazgāt rokas no ceļa putekļiem, iepazīties, pasmaidīt! Iepazīšanās ar darba drošību. Tad ņemsim jau gatavas, uzrūgušas picu bumbiņas un mēģināsim kā Lieli Meistari izveidot katrs savu picu pamatni ar mūsu čaklajām rociņām. Gadījumā, ja nesanāks, ir arī mīklas rullis! Tad uzsmērēsim kečupīno, lai varētu pēc tam savu picu bagātīgi nogarnēt.

Tomāts, desas šķēle, marinēts gurķis un siers veiksmīgi piezemēsies uz Jūsu picu pamatnēm. Cepam augšā! Galvenais pirms ielikšanas krāsnī nesajaukt, kura pica ir kuram. Katrs dalībnieks sev izceps vienu 25cm diametra picu.

Labu apetīti! Mēs novelēsim pēc septiņām minūtēm no krāsns iznākušai picai! Visa procesā laikā mēģināsim kopā izzināt picu, Makss un Morics vēsturi. Uzturēt dzīvas sarunas un taisnas muguras.

 

Pasākumā iekļauts: bezvadu Bluetooth tumba, šķīvji, karotes, dakšiņas, sulas glāzes, kafijas, tējas krūzes, kūku dakšiņas, vīna un stiprā alkohola glāzes. Māmiņām un tētiem pieejams bērnu pārtinamais galdiņš.

 

Katram dalībniekam viens 0,330ml dzēriens bezmaksas.

 

Pasākuma ilgums: 1h (piesakot pasākumu, telpas Jūsu rīcībā pieejamas trīs stundas)

Minimālais dalībnieku skaits: 2

Norises vieta: Biķernieku iela 57, Rīga.

It is forbidden to bring into the event:
bag photo video umbrella gun bottle knife bomb drug pet
 
 

Send to e-mail

Send

How is it working? Help Sitemap
For event organizers Event Visual Materials Advertising
About us BezRindas logo Contacts
Terms and conditions Privacy Policy
© 2007-2025 Ltd. "BEZRINDAS.LV".

We use cookies. By continuing to use this site, you agree to the Cookie Terms. Find out more.